2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2020 yılı 1. Dönem çağrısı ile ilgili duyuru...

Lisans öğrencilerimiz TÜBİTAK 2209 proje başvurularını 30 Nisan 2020 tarihine kadar yapabileceklerdir.

Bu dönem COVID-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen ve çağrıya yeni çıkan/çıkacak programlarda beyan esaslı başvuru sistemine geçilmiştir. Başvuru sisteminde talep edilen belgeleri sisteme yüklemek isteğe bağlı olacak şekilde düzenlenmiştir. Buna göre araştırma proje önerisi formu dışında talep edilen tüm belgeler destek sonuçları ilan edildikten sonra desteği almaya hak kazananlardan talep edilecektir.

Program bütçesinde iyileştirme yapılmış olup maksimum bütçe 4000 TL olmuştur. Öğrenciler bütçesini projelerinin gerektirdiği sarf malzemesi, makine/teçhizat, hizmet alımı ve seyahat giderleri için kullanabileceklerdir. Program kapsamında lisans öğrencilerine üniversitelerden bir akademik danışman rehberlik yapabilecektir.

Yayın Tarihi: 08/04/2020
Muhasebe Sistemi