23 Kasım 2017 Perşembe

Fakültemiz AĞIZ DİŞ ÇENE HAST.VE CERRAHİ A.D. Öğretim Üyeleri Uluslararası Kongre'de Poster Birincilik Ödülü'nün sahibi oldular.

04 Haziran 2013 Salı 15:38 tarihinde eklendi | 2933 defa okundu

Kongre adı:AÇBİD 2013, 7. Uluslararası Kongresi, Antalya, Türkiye.

(ACBID 2013 7th International Congress)

Çalışmanın adı: Basic fibroblast growth factor attenuates bisphosphonate-induced oxidative injury but decreases zinc and copper levels in oral epithelium of rat. (Bazik Fibroblast Growth Faktör (bFGF) rat oral epitelinde bifosfonat uyaranlı oksidatif yaralanmayı azaltıyor fakat çinko ve bakır seviyelerini düşürüyor)

Çalışma Grubu:Gülperi Koçer1, Mustafa Nazıroğlu2,3, Ömer Çelik2,3, Levent Önal1, Derviş Özçelik4, Murat Koçer5, Tolga Taha Sönmez6

1Süleyman Demirel Universitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş Çene Cerrahisi Anabilim Dalı, Isparta, Türkiye.

2Süleyman Demirel Universitesi, Nörolojik Bilimler araştırma Merkezi, Isparta, Türkiye.

3Süleyman Demirel Universitesi, Tıp Fakültesi, Biyofizik Anabilim Dalı, Isparta, Türkiye.

4İstanbul Universitesi Tıp Fakültesi, Biyofizik Anabilim Dalı, İstanbul, Türkiye.

5Süleyman Demirel Universitesi, Tıp Fakültesi, Medikal Onkoloji Bilim Dalı,Isparta, Türkiye.

6RWTH Aachen Üniversitesi Tıp Fakültesi, Maksillofasiyal Cerrahi Anabilim Dalı, Aachen, Almanya.