Fakültemiz 1. ve 2. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

İçişleri Bakanlığının “tam kapanma tedbirleri” konulu genelgesine istinaden,  24 Mayıs 2021 tarihine kadar fakültemiz 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin uygulamalı eğitimlerinin online yapılacağı duyurulmuştu. 24 Mayıs 2021 tarihine kadar uygulamalı dersler aşağıda belirtildiği şekilde yapılacaktır.

a)1.Sınıf Diş Anatomisi, Morfolojisi ve Çiğneme Fizyolojisi dersi teorik ve uygulamalı dersleri, pandemi süreci içerisinde olduğu gibi, uzaktan eğitim protokolleri çerçevesinde online olarak gerçekleştirilecektir. Ders programı gün ve saatleri üzerinde bir değişiklik yapılmamıştır.

b)2.Sınıf Protetik Diş Tedavisi dersinin uygulama demolarının videoları öğrenci bilgi sistemine yüklenecektir.  Her hafta yapılan uygulama dersi ile ilgili ödevlendirme yapılacaktır. Ödevler yüz yüze eğitime başlandığında teslim edilecek ve değerlendirmeleri yapılacaktır. Öğrencilerimizin hazırladıkları ödevlerini yüz yüze eğitim başlangıcında getirmeleri gerekmektedir.

c)2. sınıf Endodonti uygulamalı dersi için demonstrasyon videoları hazırlanacak, ödevlendirme şeklinde yüz yüze derslerde belirtilen dişlerin giriş kaviteleri hazırlanacak giriş kaviteleri hazırlanan dişlerin kanal genişletme ve doldurma aşamaları yüz yüze dersler başladığında tamamlanacaktır. Öğrencilerimizin hazırladıkları ödevlerini yüz yüze eğitim başlangıcında getirmeleri gerekmektedir.

ç)2. sınıf Diş Hastalıkları ve Tedavisi dersi 30 Nisan 2021 ve 07 Mayıs 2021 tarihlerinde saat:10:00’da adobe connect programı üzerinden öğrencilerle pratik derste buluşulacak ve bir sonraki hafta için ödev verilip, ödevin nasıl yapılacağı konusunda ders yapılacaktır. Öğrenciler ödevlerinin fotoğraflarını ve ödevleri ile ilgili yorumları buraktemel@sdu.edu.tr adresine gönderecekler ve ödevleri ile ilgili yorumları, düzeltmeleri mail aracılığı ile öğreneceklerdir.

Duyurulur.

Yayın Tarihi: 28/04/2021