22 Kasım 1908’ de ilk Diş Hekimliği Okulu’ nun kuruluşu ve bilimsel Diş Hekimliği’nin temellerinin atılmasının 114. yılı dolayısıyla Türk Diş Hekimleri Günü kutlama ve 1. sınıf öğrencilerine beyaz önlük giydirme töreni Fakültemiz Konferans Salonu’ nda yapıldı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Çetin, TDB Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Naim Şenyurt, Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Gülşen Uluçay, Isparta Diş Hekimleri Odası Sekreteri Dt. Aşkın Daldal, SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri ve 1. Sınıf öğrencileri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarının ardından beyaz önlük giydirme töreni gerçekleştirildi. Meslekte 20 yıl ve üzeri hizmet veren öğretim üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yayın Tarihi: 24/11/2022